Gevelisolatie

 

Comfortabel wonen

Het belang van gevelisolatie wordt steeds meer mensen duidelijk. Isoleren vermindert niet alleen het energieverbruik (lagere stook- of koelingskosten), maar verhoogt ook het thermische comfort. 

Dat betekent dat er binnenshuis een aangenaam leefklimaat ontstaat. Relatief warmer in de winter, koeler in de zomer. De juiste binnentemperatuur gecombineerd met de juiste ventilatie voorkomt vervelende schimmel- en vochtproblemen. Daarmee wordt dus een gezondere werk- en leefomgeving gecreëerd.  Ook kiest u met buitengevelisolatie voor de isolatiemethode met de hoogste energiebesparing. Het isoleren vanaf de buitenzijde van de gevels betekent dat u isolatiemateriaal laat plaatsen tegen de buitenmuren van uw woning. 

U GEEFT UW WONING ALS HET WARE EEN EXTRA JAS AAN

 

Strikolith Comfort: EPS of MW

Comfort

Tekst

 

Strikolith Premium: Resol

Gevelisolatie met het hoogste rendement.

 

Tekst

 

Strikolith Green: houtvezel

Tekst

 

Strikolith Open: Belucht

Tekst

 

Strikolith Pleistersystemen

Tekst

 

Uiterlijk telt!

Broeders Stukadoors BV beschikt over een uitgebreid scala aan afwerkingsmogelijkheden. Van sierpleisters tot steenstrips, vrijwel geen afwerking is onmogelijk. 

Gemiddeld verdient u een Strikotherm gevelisolatiesysteem in 10-15 jaar tijd terug. Deze terugverdientijd is enkel gebaseerd op de besparing van uw energierekening en hierin is dus nog niet de waardevermeerdering van uw woning meegenomen. Uw woning wordt namelijk al snel duizenden euro's, soms zelfs tienduizenden euro's meer waard met een Strikotherm gevelisolatiesysteem. Daarbij komt de verhoging van uw wooncomfort, wat onbetaalbaar is. Tel uit uw winst!